ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2017-07-31T22:42:00+00:00

Πώς λειτουργεί

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε φίλο, συγγενή, πελάτη ή συνεργάτη, αλλά δεν έχετε τον χρόνο να επισκεφθείτε το κατάστημα έτσι ώστε να προμηθευτείτε το δώρο ή απλά δεν γνωρίζετε τι δώρο να πάρετε? Η ομάδα του SendaGift.gr μπορεί να βοηθήσει!
Επιλογή δωροεπιταγής
Μπορείτε να αγοράσετε μία δωροεπιταγή οποιασδήποτε αξίας και να την αποστείλετε μέσω email στο πρόσωπο που επιθυμείτε άμεσα! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάστημα στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δωροεπιταγή ή να δώσετε τη δυνατότητα να επιλέξει ο παραλήπτης του δώρου σας πού θα το εξαργυρώσει, μέσα από τη λίστα συνεργατών του SendaGift.gr.
Ενεργοποίηση δωροεπιταγής
Αν κατά την πραγματοποίηση της αγοράς, επιλέξετε το κατάστημα στο οποιο θα εξαργυρωθεί η δωροεπιταγή, τότε η ενεργοποίησή της γίνεται άμεσα. Αν δώσετε τη δυνατότητα στον παραλήπτη του δώρου σας να επιλέξει το κατάστημα, τότε η δωροεπιταγή πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον παραλήπτη, στον σύνδεσμο www.SendaGift.gr/activate .
Αξιοποίηση δωροεπιταγής
Εφόσον η δωροεπιταγή ενεργοποιηθεί, τότε μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 365 ημερών από τη στιγμή της ενεργοποίησής της.
Αλλαγή/Ακύρωση δωροεπιταγής
Επιτρέπεται η αλλαγή ή και ακύρωση της δωροεπιταγής σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά της, είτε έχει ενεργοποιηθεί, είτε όχι. Μετά το πέρας των 14 ημερών από την αγορά της, η δωροεπιταγή δεν ακυρώνεται και δεν αλλάζει (εφόσον εχει ενεργοποιηθεί).